Het is mijn passie en ambitie om door middel van elegante, vrouwelijke belijningen en hoge eisen aan draagcomfort de garderobe van de zelfbewuste vrouw kwaliteitsvol te verrijken.

De uitstekende pasvorm, gecombineerd met een bijzondere aandacht voor details, bezorgen SABETH sinds 1986 een opmerkelijk tijdloos karakter. Een extra pluspunt is de exclusiviteit. Alle modellen worden slechts in kleine series vervaardigd. Het succes is mede te danken aan de uitgesproken signatuur met heldere en consequente visie, ook internationaal geapprecieerd. De ontwerpen zijn innovatief en worden gebracht in duurzame en rijke materialen (maat 36 tot 46). Op bestellingen brengen we slechts 10 à 15 % extra maakkosten in rekening, afhankelijk van de taille.

Naast de prêt à porter collectie vind je basics die worden hernomen in andere kleuren en materialen. Het geheel wordt aangevuld met zorgvuldig uitgezochte accessoires en schoenen.

Heb je een bruiloft of iets anders te vieren, dan kan je ook bij SABETH terecht voor een originele jurk. 

Na afspraak maak ik daarvoor graag tijd voor je vrij. Je kan uit de bestaande modellen en kleuren zelf jouw ensemble samenstellen, dit vanaf maat 34 tot 54 en groter, zelfs tussenmaten zijn mogelijk (levertijd tussen 3 à 4 weken).

Ook accessoires kunnen speciaal worden besteld passend bij je outfit en wars van elke alledaagsheid.